Kérdése van?
Üzenet elküldve. Bezár

Mentálhigiénés Tanácsadó

8 students enrolled
0
0 vélemény
  • Leírás
  • Modulok
  • Vélemények
mhc.jpg

Az Elfogadás Alapú Mentálhigiénés Tanácsadó képzés egy átfogó program, melynek célja, hogy a résztvevők mély és gyakorlatorientált ismereteket szerezzenek a mentálhigiénés tanácsadás területén. A képzés során a hallgatók a legmodernebb pszichológiai és terápiás elméletekkel és technikákkal ismerkednek meg, amelyek segítségével hatékonyan tudnak támogatást nyújtani az embereknek különböző élethelyzetekben és kihívásokkal szembesülve.
A program különös hangsúlyt fektet a traumaérzékenységre, a bizalmi kapcsolatok kialakítására, valamint a rendszerszemléletű gondolkodásra. A képzés ideális választás mindazok számára, akik mélyebben szeretnének elmerülni az emberi psziché világában, és hatékony eszközökkel szeretnének segíteni másoknak.

Előzetes végzettség és tapasztalat
Minimum középfokú végzettség ÉS pszichológiai, pedagógiai, szociális munka vagy más, az emberi viselkedéssel kapcsolatos területen szerzett végzettség.
Segítő szakmában szerzett diploma (viselkedéselemző, pszichológus) vagy Elfogadás Alapú Life Coach képzettség esetén a felvétel automatikus. Más módszertani képzésben részesült coach-ok, pedagógusok, HR szakemberek, szociális munkások és egészségügyi szakemberek számára egy online felvételi teszt sikeres (legalább 85%-os) kitöltésével lehet jelentkezni.