Kérdése van?
Üzenet elküldve. Bezár

Nemiségtudományi Intézet

A Nemiségtudományi Intézet Nonprofit Kft.-t Szilágyi Szilárd alapította, abból az összegből, melyet nívódíjáért nyert 2019-ben. Célja az volt, hogy egy olyan nonprofit képzőhelyet hozzon létre, melynek célja a nemiségtudomány és segítő tevékenységek elérhető és modern oktatása. Ezen az oldalon az alapképzések, míg a szexológia és párkapcsolati tanácsadó képzések a nemisegtudomanyiintezet.hu honlapon érhetőek el.

Minősítések és akkreditációk

Az Association for Coaching által akkreditált diplomás coach képzés.

Az International Association for Counselling által minősített képzőhely.

Akkreditációs elbírálás alatt áll a Lóval Támogatott Coaching/Tanácsadás képzésünk.

course_image
AfC_akkreditacio

Az Association for Coaching-ról

Az Association for Coaching (AC) egy független, nonprofit szakmai szervezet, amelyet 2002-ben alapítottak. Célja a coaching gyakorlatának előmozdítása és a coaching sztenderdek és tudatosságának növelése világszerte. A szervezet elsődleges törekvése a coaching kiválóságának inspirálása és támogatása, valamint tartós hatás elérése a társadalomra és a coaching szakmára.

Az AC egy globális hálózatként működik, amely magában foglal szakmai coachokat, coach képzésben résztvevőket és coachinggal kapcsolatos szakembereket. Ez a közösség közös célokat, értékeket és törekvéseket oszt meg, tagjai több mint 80 országból származnak. A szervezet tagjai között megtalálhatók egyéni coachok, coach felügyelők, coach képzők és általános érdeklődéssel rendelkező személyek. Az AC inkluzív környezetet biztosít, és elkötelezett a coaching kiválóságának és sztenderdjeinek támogatása és fenntartása mellett.

Az AC fontos szerepet tölt be a coaching előmozdításában mind az üzleti életben, mind a társadalomban. Platformot biztosít a coaching szakemberek számára, hogy kapcsolatba léphessenek egymással és a coaching szélesebb területével, elősegítve a legjobb gyakorlatok és sztenderdek globális terjesztését. Az AC tagság különböző előnyöket kínál, és nyitott a különböző szinteken lévő coachok számára, a kezdőktől a tapasztalt szakemberekig.

A Nemiségtudományi Intézet Nonprofit Kft. elsőként és eddig (2023) egyedüli magyar képzőhelyként akkreditálta képzését az Association for Coaching-nál!

Az International Association for Counselling

Az International Association for Counselling (IAC) egy nemzetközi, nem kormányzati szervezet, amely a tanácsadás és a mentálhigiéné területén működő szakemberek globális közösségét képviseli. Az IAC célja, hogy elősegítse a tanácsadás elterjedését, javítsa minőségét, elérhetőségét és hatékonyságát világszerte. Ezt többek között szakmai fejlesztési lehetőségek, etikai irányelvek meghatározása és a tagok közötti tudásmegosztás révén éri el.

Az IAC kiemelt figyelmet fordít a kulturális érzékenységre és a különböző társadalmi, etnikai csoportok igényeinek megértésére a tanácsadás terén. A szervezet nemzetközi konferenciákat, képzéseket szervez, és szakmai publikációkat ad ki, amelyek lehetővé teszik a tagok számára, hogy naprakészek legyenek a legújabb kutatásokkal és gyakorlatokkal.

Az IAC tagsága nyitott minden olyan személy számára, aki érdeklődik a tanácsadás iránt, legyen az gyakorló szakember, oktató, kutató vagy diák. Az IAC lehetőséget nyújt a szakmai kapcsolatok bővítésére, a legújabb ismeretek elsajátítására, és aktívan hozzájárul a globális közösség mentálhigiénés jólétéhez.

A Nemiségtudományi Intézet Nonprofit Kft.-t elsőként és eddig (2023) egyedüli magyar partnerként és képzőhelyként fogadta be az IAC és minősítette Mentálhigiénés Tanácsadó diplomás képzésünket!

ed_cert

Tanúsítványok és Diplomák

Elfogadás Alapú Life Coach® Tanúsítvány
Diploma in Coaching
Diploma in Mental Health Counselling